Щастинська територіальна громада

Луганська область, Щастинський район

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ UA-2024-03-12-009214-a

Найменування замовника: Щастинська міська військова адміністрація Щастинського району Луганської області.

Найменування предмета закупівлі: Ноутбуки з програмним забезпеченням.


Код національного класифікатора України ДК 021:2015 – 30210000-4 Машини для обробки даних (апаратна частина).

Обґрунтування доцільності закупівлі. Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про правовий режим воєнного стану», Указом Президента України «Про введення воєнного стану в Україні», розпоряджень начальника військової адміністрації від 22.12.2023 № 01/178 «Про бюджет Щастинської міської територіальної громади Щастинського району Луганської області на 2024 рік» (із змінами), враховуючи  окупацію російською федерацію Щастинської міської територіальної громади, дистанційну роботу на віддалених місцях працівників адміністрації, відсутність комп'ютерної та  оргтехніхи на місці знаходження головного офісу організації, з метою забезпечення належного виконання працівниками посадових обов’язків, виникла потреба у придбанні 10 ноутбуків з програмним забезпеченням.


Обґрунтування обсягів закупівлі. Обсяги визначено відповідно до очікуваної потреби обрахованої Замовником з урахуванням запланованих поточних завдань, які будуть достатніми для забезпечення виконання завдань покладених на військову адміністрацію.


Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі. Якісні та технічні характеристики визначено відповідно до загальноприйнятих норм і стандартів для зазначеного предмета закупівлі.

Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі/бюджетного призначення. Очікувана вартість обрахована за результатами аналізу вартості товару на ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах виробників та/або постачальників відповідної продукції, рекламі, прайс-листах.