Щастинська територіальна громада

Луганська область, Щастинський район

01.10.2024 10:18

Natolin4Capacity Building

77a09893-985d-4f8b-ad8f-f9a0228c6901.png

Natolin4Capacity Building – це надзвичайно інноваційна та цілеспрямована освітня програма, що фінансується ЄС та реалізується Коледжем Європи в Натоліні . Його створено для підтримки державного управління України у здійсненні комплексних реформ та Угоди про асоціацію між Україною та ЄС (УА).   

Проект стартував у січні 2021 року.

Цю ініціативу реалізує Європейський коледж у Натоліні спільно зі своїми ключовими партнерами – Урядовим офісом координації європейської та євроатлантичної інтеграції України, Національним агентством України з питань державної служби, Вищою школою публічного врядування та Представництво ЄС в Україні.  

Проектну діяльність можна розділити на три основні елементи :

  • Платформа електронного навчання Natolin4Capacity Building із 16 курсами з європейської інтеграції та впровадження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС/поглибленої та всеосяжної зони вільної торгівлі. 
  • 2-місячні виїзні навчально-дослідницькі програми, які розраховані на українських державних службовців центральних органів державного управління, які працюють у сфері євроінтеграції. 
  • Форум випускників – зосереджується на наданні постійної підтримки українським державним службовцям у розвитку необхідних знань і навичок для переговорів про вступ до ЄС після закінчення навчання в Коледжі Європи в Натоліні 

Natolin4Capacity Building платформа електронного навчання 

Посилання: N4CB (natolin4cb.eu)  

Станом на середину березня 2024 року на платформі електронного навчання зареєстровано понад 6500 осіб , у тому числі представників центральних органів влади та державних службовців на регіональному рівні. Кількість зростає, як і кількість пройдених курсів.