Щастинська територіальна громада

Луганська область, Щастинський район

16.09.2024 12:49

13 вересня 2024 року провели засідання робочої групи з громадської безпеки та відновлення Щастинської міської територіальної громади

e2e31dfb-31f2-43ed-b633-c068d4c1f862.jpg

Традиційно заслухали інформацію начальниці сектору протидії домашньому насильству відділу превенції. Тетяна Колеснікова розповіла про безпекову роботу поліції у Волинській області з ВПО Луганщини та місцевими жителями, а також проведені навчально-просвітницькі заходи щодо протидій домашньому насильству за проєктом «Побудуй нульову толерантність до насилля - подбай про власну безпеку!», що впроваджує Агенція Місцевого Розвитку міста Щастя за технічного адміністрування ІСАР Єднання та сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту«EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні», фінансової підтримки Урядів Данії та Королівства Нідерландів.

Обговорили на якому етапі знаходиться реалізація двох мініініціатив: «Створення та облаштування інформаційно – консультативного центру «Батьківське щастя» на базі ДНЗ Зірочка та «Цифровий простір Луганщини». Як повідомив присутнім представник ПРООН: «Наразі триває підписання угоди з організацією, яка буде адмініструвати ініціативи, тому початок фінансування очікуємо найближчим часом».

На завершення, Вікторія Гаруст, начальниця відділу інформаційної політики, в межах Тижня громадянського суспільства 9-15 вересня 2024, поінформувала учасників та учасниць засідання про взаємодію Щастинської міської військової адміністрації з громадськістю у поточному році, про ступінь відкритості влади та активності за участі представників громадськості регіону.

Щастинська міська адміністрація висловлює щиру подяку ПРООН в Україні за плідну співпрацю, виявлену довіру та всебічну підтримку!

#Мережаробочихгруп #Мережа