Щастинська територіальна громада

Луганська область, Щастинський район

05.01.2024 11:00

ПУНКТ ОБІГРІВУ

659a6aa107b8c__1704556684-9929.jpg

З 7 по 9 січня в Україні очікуються складні метеорологічні умови: великі опади, різке зниження температури та ускладнення руху на автомобільних дорогах.

У зв'язку з цим, повідомляємо наступне.

На базі Координаційного центру надання допомоги внутрішньо переміщеним особам з Луганщини Щастинської міської військової адміністрації Щастинського району Луганської області (гуманітарний хаб), який працює за адресою м. Луцьк,  пр. Президента Грушевського 30, облаштовано Пункт Обігріву. 
Тут встановлено систему Starlink, що надає доступ до широкосмугового інтернету з відкритим доступом до WiFi, автономне опалення, наявні 2 генератори, зарядна станція та 15 розеток для одночасної зарядки, запаси питної води, продуктів харчування, медикаментів ти паливно-мастильних матеріалів. Надаються різнопрланові консультації, приймає медпрацівник.
Пункт може вмістити одночасно до 40 осіб.
Графік роботи:  з 09:00 до 17:00 без вихідних.
В будівлі знаходиться велике бомбосховище. 
Тож, шановні жителі Луганщини, за необхідності, ви можете зігрітися в нашомі Пункті Обігріву, випити гарячого чаю за теплою бесідою, зарядити мобільні телефони та  повербанки, скористатись інтернет зв'язком, отримати консультації та першу домедичну допомогу тощо.

Бережіть себе та не нехтуйте безпековими заходами.